Word projectleider voor Kunstmaatjes! Meld je aan

Lezing  ‘Creatiever worden? Geen kunst aan!’

Zeggen dat je niet creatief bent is hetzelfde als zeggen dat je geen spieren hebt. Complete nonsens. Wat sporten doet voor je gezondheid, kan cre-activeren doen voor je totale functioneren en welbevinden.

Je creativiteit gebruiken maakt je een relaxter en gelukkiger mens, een leukere ouder, een veelzijdiger leerkracht/opvoeder, een effectievere medewerker of student en een prettigere collega.

Op aanvraag geeft Lia Nijman daar een lezing over, of liever gezegd: een creatieve work-out.

Creatieve workout

Lia Nijman schreef samen met Jenny de Bode de boeken: ‘Creativiteit… géén kunst’ en ‘Hoe bedenk je het?!. Beide boeken bevatten meer dan 100 denk-, durf- en doe-oefeningen. 

Er valt veel te leren en te ontdekken over creativiteit en het belang ervan zowel privé als op het werk. Of je nu vergadert, een strategie uitstippelt, met collega‘s of vrienden omgaat, lesgeeft, studeert of een kamer inricht…. met een creatieve instelling kun je dagelijkse dingen een verrassende wending geven en vaak zelfs effectiever maken. Creatief zijn is geen kunst, het is een keuze. 

Lia doet uit de doeken hoe je in een aantal stappen een creatiever mens kan worden. 

Deze lezing staat niet alleen in het teken van luisteren. Je wordt geactiveerd d.m.v. laagdrempelige, soms hilarische oefeningen die laten zien hoe gemakkelijk het is om je creativiteit te (her)ontdekken.

lezing aanvragen

 

 

 Slechts € 22,50

Bestel direct bij bol.com

 

 

 

 Nu voor € 26,50

Bestel direct bij bol.com

 

 

 

Deze fondsen maken het project financieel mogelijk: